Retail Jobbank - Branchens bedste rekrutteringskoncept til butikschefer og franchisetagere

Intet er mere afgørende for en butiks succes end butikschefen

Detailbranchen er præget af hård konkurrence samt tiltagende pres fra andre salgskanaler. Vi tror på, at der er en fremtid også for den fysiske butik. Afgørende bliver evnen til at sætte det rigtige hold, og her spiller butikschefen en helt særlig rolle.

Vi tror på, at de kæder, der hurtigt og effektivt formår at tiltrække og rekruttere de bedste butikschefer bliver vinderne. Derfor har vi udviklet Retail Jobbank – et rekkrutteringskoncept rettet mod detailkæder – som sikre hurtig og effektiv rekruttering af de dygtigste butikschefer og franchisetagere. Vi udnytter vores store netværk og egne erfaringer til at finde de bedste kandidater.

Grib muligheden

Kunne det ikke være attraktivt, at blive den kæde i jeres branche, der hurtigst og mest effektivt opsnapper de dygtigste butikschefer? Hvis I altid kan finde den ideelle efterfølger, når de gode folk stopper? Hvis I kan styrke butikkerne, når de middelmådige stopper?

Vi synes det giver god mening, at bygge fundamentet op omkring stærke butikschefer!

Sådan hjælper Retail Jobbank dig

– Bedre butikschefer og dermed bedre driftsresultater og højere trivsel

– Hurtigere rekruttering: en ny butikschef kan være fundet inden den nuværende fratræder

– Ingen administration af rekrutteringsprocessen – vi sikrer, at alle kandidater får en professionel behandling

– 6 måneders genbesættelsesgaranti

– Fuld fortrolighed

Gør rekruttering til en af dine konkurrencefordele

Retail Jobbank er en anderledes tilgang til rekruttering af butikschefer og souschefer. Ledige stillinger besættes hurtigt, og kvalificerede butikschefkandidater er klar til de stillinger, hvor hurtig udskiftning ønskes. Vi har opbygget en aktiv kandidatdatabase, som løbende udbygges med kvalificerede kandidater via vores omfattende netværk.

Besøg også - GML-HR