Vores konsulenter kender til branchens særlige forhold

Gør vores viden til din styrke

Vi har specialiseret os i at finde butikschefer og franchisetagere til detailhandlen. Vi er selv retailere, og vores rekrutteringskonsulenter har derfor et indgående kendskab til branchens særlige forhold. Det skaber værdi for dig.

Vi ved, at den enkelte butikschef eller franchisetager er altafgørende for butikkens resultater, kundens oplevelse og medarbejdernes tilfredshed. Mange kæder lader sig nøje med middelmådighed i mangel af viden om, hvordan de finder de dygtige kandidater. Dertil skal reaktionstiden ofte være særdeles kort.

Netop derfor har vi opbygget en særdeles omfattende og aktiv database af interviewede, testede og vurderede kandidater. Når du har lagt røret, går vi straks i gang med at kontakte og udvælge de emner, der matcher dine krav. Vi finder proaktivt kandidaterne via flere kanaler – vores database, vores omfattende netværk og gennem systematisk research.

Thumbnail_Lars-alt4

Sådan rekrutterer vi

Vi har hjulpet mange forskellige kædekoncepter med at besætte flere hundrede stillinger som butikschef eller franchisetager. Mellem 75-80% af stillingerne er blevet besat med kandidater, som ikke selv havde søgt eller vidste, de var åbne for den rette mulighed.

Første skridt er en grundig dialog med dig som kunde og samarbejdspartner. Kravene til faglige kompetencer og menneskelige egenskaber skal gøres helt skarpe, og samtidig skal vi have en god forståelse af virksomhedens situation, udfordringer og succesfaktorer.

Vi tør godt kalde os selv branchespecialister – og det bliver din fordel. Vores omfattende netværk sætter os i stand til proaktivt at identificere de dygtigste butikschefer inden for de forskellige kædekoncepter og på tværs af regionerne. Og de fleste kender vi endda i forvejen, fordi vi løbende er i dialog med talenterne.

Gennem grundige interviews, tests og referencer afdækker vi kandidaternes potentiale for succes i jobbet. Det handler om faglige og personlige egenskaber, men lige så meget om kandidaternes evne til at passe ind i kædens organisation, kultur og strategi.

Vi slipper ikke opgaven, før kontrakten er skrevet. De bedste kandidater er eftertragtede, og vi bruger vores erfaring til at hjælpe kandidaten gennem den sidste beslutningsfase. Det er utroligt vigtigt, at beslutningen træffes på et så oplyst grundlag som muligt – for alle parters skyld.

Opfølgning og garanti

Vi følger op efter ansættelsen for at sikre, at processen er forløbet tilfredsstillende, og at den nyansatte trives og er kommet godt i gang. Vi yder 6 måneders garanti på vores rekrutteringsopgaver – lever kandidaten ikke op til dine forventninger eller vælger han/hun at fratræde sin stilling, finder vi en ny uden yderligere honorar.

Din sikkerhed for dygtige kandidater underbygges desuden af de mange eksempler på nomineringer og forfremmelser, som vores rekrutteringer ofte munder ud i.

 

Segmenter

 

Jobfunktion

 

Region

Det siger kunderne om vores services

"De er særligt dygtige til at differentiere rekrutteringen i forhold til vores aktuelle behov."

"De er gode til at skabe en relation til mig, så jeg er tryg ved at lade dem rekruttere for vores virksomhed."

Malene Norre, HR Manager, 7Eleven

De har netværk til at finde de rigtige kandidater til os over hele landet!

De præsenterer et felt af kvalificerede kandidater, og så er det op til os at vælge den vi synes passer bedst.

Anne Marie Kudahl, HR Chef Sportmaster

Besøg også - GML-HR