Fra retailere til retailere

Vores konsulenter kommer fra retail!

GML-HR Retail er en del af GML-HR som blev etableret i 2010. I GML-HR Retail har vi samlet vores retailkompetencer og fokuserer udelukkende på at levere professionel rekruttering samt salgs- og ledertræning på butiks og kædeniveau.

Alle vores konsulenter i GML-HR Retail kommer med egen ledererfaring fra retail både i butik og på kædeniveau. Deres erfaring er med til at kvalificere vores ydelser og sikre gode rekrutteringer og relevant træning.

Vi driver en ambitiøs og veletableret konsulentvirksomhed med erfarne konsulenter. Vi har en fast forankret tro på, at et konsulentfirma baseret på ordentlighed, integritet, høj faglighed samt innovation og nysgerrighed har en berettigelse.

Værdier

I GML-HR Retail efterlever vi tre grundlæggende værdier:

– Professionalisme

– Hjælpsomhed

– Ansvarsbevidsthed

Det gælder internt i forhold til kollegaer og eksternt i forhold til kunder, kandidater og andre samarbejdspartnere.

GDPR

GML-HR lever op til kravene i EU’s nye persondataforordning og har i den forbindelse den 25. maj 2018 modtaget en ISAE 3000 erklæring herpå.

Erklæringen er en blåstempling af vores processer og datahåndtering. Det er dokumentation for, at vores håndtering af kandidaternes data sker i henhold til forordningen og sikrer fuld fortrolighed.

Erklæringen ændrer ikke noget i forhold til praktikken omkring vores samarbejde med kunder og kandidater.

Vi er meget bevidste om, at leve op til den tillid kunder og kandidater viser os. Derfor er vi også tilfredse med, at erklæringen ikke har nogen anmærkninger.

Læs vores erklæring her: GML-HR – ISAE 3000 GDPR 2018 – erklæring

Forretningsetik

Etik er at gøre det rigtige, også når der ikke er nogen, der ser det! Etik og tillid er et grundfundament i vores virksomhed. Vi yder kontinuerligt en indsats for at opretholde høje etiske standarder i forhold til vores kunder, kandidater og andre interessenter. Det er ikke blot et løfte, men en kerneværdi i vores virksomhed – hvilket bl.a. afspejles i følgende:

Fast pris – vi har fuld gennemskuelighed omkring honoraret på vores opgaver. Der aftales altid en fast pris på opgaverne for at undgå interessekonflikter i processen.

Off-limits – vi forpligter os til ikke at kontakte kandidater, der er ansat i en virksomhed, som er kunde hos os.

Diversitet – vi støtter ligestilling, hvilket betyder, at vi ikke favoriserer kandidater på grund af køn, race, seksuel orientering samt af politiske og religiøse grunde.

Fortrolighed – vi respekterer fortrolige oplysninger og videregiver ingen oplysninger om en kandidat uden tilladelse, ligesom vi heller ikke videregiver fortrolige oplysninger om vores kunder uden at have særlig tilladelse.

85 års erfaring

Vores konsulenter har tilsammen mere end 85 års erfaring fra lederstillinger i dansk detailhandel. De kender hverdagen og mekanismerne der sikrer succes. Den erfaring bruges aktivt, når vi skal udvælge de bedste kandidater og udvikle effektiv træning!

Mød konsulenterne

121 Butikschefer

Vi rekrutterede 121 butikschefer til forskellige detailkæder i 2016-2017. Derudover har vi gennemført et stort antal rekrutteringer fordelt over hele landet. Se hele vores vores track record.

Track record

Bedre bundlinje

Vores salgstræning giver målbare resultater. Kombinationen af både teori og praktisk træning ude i butikkerne giver personalet fortrolighed med værktøjerne og selvtillid i salgssituationen.

Læs mere

Tips til jobsøgning

Her får du tips til din jobsøgning

Læs tips

Retail Jobbank - Branchens bedste rekrutteringskoncept til butikschefer og personale

Intet er mere afgørende for en butiks succes end BUTIKSCHEFEN!

Læs mere

Det siger kunderne om GML HR Retail

De har netværk til at finde de rigtige kandidater til os over hele landet!

De præsenterer et felt af kvalificerede kandidater, og så er det op til os at vælge den vi synes passer bedst.

Anne Marie Kudahl, HR Chef Sportmaster

"De er særligt dygtige til at differentiere rekrutteringen i forhold til vores aktuelle behov."

"De er gode til at skabe en relation til mig, så jeg er tryg ved at lade dem rekruttere for vores virksomhed."

Malene Norre, HR Manager, 7Eleven

Besøg også - GML-HR