Vores konsulenter er retailere!

Rikke Kejser

Rikke arbejder primært med rekruttering. Hun har mange års erfaring fra detailhandlen og qua hendes ledelsesmæssige baggrund er en af hendes spidskompetencer at spotte dygtige og kompetente ledere.

Konsulenterfaring

Search & Selection
I de seneste 13 år har Rikke arbejdet med rekruttering på mange forskellige niveauer - fra ansættelse af medarbejdere og mellemledere til butiksleddet. I de seneste otte år har hun arbejdet med rekruttering af chefer, mellemledere og assistenter til Back-Office funktioner i detailhandlen. Fokus har også været på ansættelse af regionschefer, distriktschefer og butikschefer.
Organisationsudvikling
Rikke har gennemført flere organisationsudviklingsprojekter i Dansk Supermarked Gruppen.
Retail jobbank
Rikke er ansvarlig for vores kunder i København og på Sjælland, hvor hun vedligeholder drift på eksisterende kunder og opstarter dialog med potentielle kunder.
Rådgivning
Ledelsessparring med eksisterende kunder er ofte en del af Rikkes daglige arbejde, hvor hun rådgiver vores kunder i forhold til hvilken løsning, der kan være bedst for dem.
Ledelse
Rikke har flere års ledelseserfaring fra sin ansættelse i Dansk Supermarked, hvor hun har fungeret som servicechef og daglig leder for op til 180 medarbejdere.

Erhvervserfaring

2014 -
GML-HR A/S
Seniorkonsulent
2008 - 2015
Dansk Supermarked
HR Business Partner
2001 - 2008
Dansk Supermarked
Servicechef

Uddannelse

HR-uddannelsen, herunder også ledelsesfag, Københavns erhvervsakademi
Reserveofficer i hæren

Besøg også - GML-HR