Se vores ledige stillinger – måske drømmejobbet venter lige rundt om hjørnet?

Vær opmærksom på at ikke alle vores stillinger annonceres. Derfor er det en god ide, at oprette en profil i vores CV-database.

Filtrer ledige stillinger efter placering

Storkøbenhavn

Opret din profil i vores CV-database

Upload CV

SPORT-MASTER - Controlling & Reporting Manager


Har du mindst 3 års erfaring fra en økonomifunktion hos en førende detailvirksomhed – og er du klar til at tage det næste, store skridt i dit arbejdsliv?
Så er du måske den, vi søger til stillingen som Controlling and Reporting Manager hos SPORTMASTER.
Du kommer til at være en del af et ambitiøst team med kompetente kolleger, og du forventes at spille en særlig stor rolle med at udarbejde og forsyne virksomhedens relevante enheder med regnskaber, rapporter, analyser og nøgletal.

  • Kunde: SPORT-MASTER
  • Tiltrædelse: Ikke oplyst
  • Landsdel: Storkøbenhavn

SPORT-MASTER - Chief Accountant

Har du mindst 4 års erfaring fra en økonomifunktion, herunder et par års ledererfaring – og er du klar til at tage det næste skridt i din karriere?
Så er du måske den, vi søger til stillingen som Chief Accountant til SPORTMASTER's hovedkontor i Ballerup.
Du kommer til at stå i spidsen for bogholderiet, der består af i alt 6-7 personer. Her kan du forvente et kompetent og engageret hold med høj arbejdsmoral og lyst til at skabe succes.
Du forventes at lede regnskabsteamet i en fortsat proaktiv og forretningsunderstøttende retning, så virksomhedens relevante enheder bliver forsynet med regnskab og nøgletal til rette tid.

  • Kunde: SPORT-MASTER
  • Tiltrædelse: Ikke oplyst
  • Landsdel: Storkøbenhavn
Besøg også - GML-HR