Spejdersport – Butikschef til Spejdersport i Vejle

Vi søger en erfaren Butikschef der kan indfri det potentiale, der er for Spejder Sport på den bedste beliggenhed i Vejle City. 

Jobbet

Spejder Sports vision er, at medarbejderne skal være branchens bedste. Som Butikschef i Spejder Sport er din vigtigste opgave derfor at sikre, at hver kunde oplever en kompetent og troværdig betjening uanset hvilken aktivitet, der købes ind til.     

Dine primære opgaver vil være:     

  • Daglig ledelse i butikken  
  • Kundevejledning   
  • Sætte dig ind i produkterne, så du kender disse til fingerspidserne.    
  • Udvikle medarbejderne, så de kan vejlede kunderne bedst muligt.    
  • Sikre, at medarbejdernes samlede kompetencer dækker hele butikkens sortiment.    
  • Tilrettelægge bemandingsplanlægningen så den matcher kundestrømmen i butikken optimalt.      
  • Sikre rutiner til vareopfyldning og rengøring af butikken.    
  • Opfølgning på nøgletal  

Personen

Vi søger en dygtig købmand med stor erfaring indenfor friluftslivet eks. fra spejder, militæret eller lignende. Du dyrker selv outdoor aktiviteter og ved, at det rigtige udstyr bidrager til den gode oplevelse. Du har praktisk ledererfaring men nødvendigvis ikke fra detailhandel. Du brænder for at sætte dig ind i produktet og dens praktiske anvendelse. Du kan inspirere dine medarbejdere og lade dig inspirere af dem. Du er positiv, videbegærlig og udadvendt. 

Dine muligheder

Spejder Sport har fire kerneværdier, som er rygraden i den måde, forretningen drives på: Troværdighed, Kvalitet, Respekt og Mod. Kerneværdierne gennemsyrer organisationen og betyder meget, når der træffes beslutninger i det daglige arbejde. Du får en udfordrende og selvstændig hverdag i en veldrevet kæde, hvor du bliver en del af et velfungerende team. Vilkårene i ansættelsen er absolut konkurrencedygtige.

Ansøgning

Spejder Sport samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Jens Münter på telefon 3160 2327 for af høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på "Søg stillingen" knappen. 

Vores klient, Spejder Sport A/S, blev grundlagt i 1945, hvor de danske spejdere havde svært ved at skaffe uniformer på grund af mangel på materialer. Derfor besluttede en flok ildsjæle i Det Danske Spejderkorps sig for at stable en udstyrsforretning på benene, hvor spejderne kunne handle uniformer og andet udstyr. Fra den hårde start i '45, hvor kunderne fik syet uniformer af sækkelærred og faldskærmsstof fra krigens tid, gik det fremad og i takt med, at friluftsliv blev stadig mere populært, fik vi vokseværk. I dag er Spejder Sport Danmarks suverænt største kæde med et landsdækkende netværk af specialbutikker, som forsyner outdoor-folket med grej til alle slags ture og aktiviteter. Du kan læse mere på www.spejdersport.dk.  

Se flere ledige stillinger

Gå til oversigten her

Opret din profil i vores CV-database

Upload CV

Besøg også - GML-HR