Sjölin – Butikschef og indehaver Jylland

Sjölin er et eksplosivt vækstende herretøjskoncept, som på trods af Covid-19, har åbnet adskillige nye showrooms i de seneste år - skal du med på rejsen?

Du har nu muligheden for at stå i spidsen for et vaskeægte koncept for gentlemen – med alt hvad det indebærer:

•    Skræddersyede jakkesæt og skjorter i høj kvalitet – til meget overkommelige priser
•    Personlig opmåling og 1-1 kundepleje med et fyldt glas i hånden
•    Showrooms indrettet efter den moderne gentlemanstil med store, bløde Chesterfield møbler og stofprøver på væggene 

I 2015 etableredes det første showroom i Risskov, Aarhus og siden er 13 showrooms kommet til, hvoraf 11 af dem i dag drives og ejes af selvstændige indehavere.

Er du en dygtig sælger med interesse for herretøj og kundepleje? Har du drømme om vækst, fleksibel hverdag med en god balance mellem arbejds- og privatliv og ikke mindst løn som fortjent? Så kan du være lige den kandidat, vi leder efter. Vi søger dig som ønsker at blive butikschef og indehaver af dit eget Sjölin showroom med muligheden for at åbne flere på sigt. 


Jobbet

Er du klar til at stå i spidsen for et koncept med dokumenteret gode indtjeningsmuligheder og lave finansieringsomkostninger?

Alle indehavere tjener penge i år ét, og der budgetteres med en løn på 50.000 om måneden allerede første år.

Hvad får du som indehaver hos Sjölin?

•    Et succesfuldt, unikt og gennemtestet koncept med minimal risiko
•    Rettigheder til et showroom på Sjælland – med mulighed for at etablere flere lokationer i din region
•    Et effektivt Supply Chain Setup, der sikrer høj kvalitet og konkurrencedygtige priser
•    Dybdegående træning og oplæring som sikrer dig en effektiv opstart
•    Gennemtestede systemer og gratis rådgivning – altid

Derudover får du helt grundlæggende øget brandopmærksomhed igennem målrettede indsatser fra hovedkontoret, så du kan fokusere på det, du er bedst til: at sælge produktet. 


Hvordan er opstarten som indehaver for Sjölin?

Der er begrænsede omkostninger ved at starte som indehaver hos Sjölin og alle varer produceres på bestilling, og der er derfor ingen udgifter til lagerbinding. Dermed har du det bedst tænkelige udgangspunkt for hurtigt at lave solide overskud allerede fra dag et. Du bliver en del af Sjølinfamilien, et fællesskab hvor er altid er hjælp og sparring at hente.

Sjölin er meget aktive med hjælp hele vejen igennem, da din succes er lig med Sjölins succes. 


Personen

Vi leder efter dig, der er:

•    Sulten, ambitiøs og drevet af vækst og udvikling
•    Motiveret for at blive selvstændig – men vil minimere risikoen ved at stå i spidsen for et dokumenteret profitabelt koncept
•    Salgsorienteret og drevet af god kundeservice 
•    Initiativrig og arbejdsom
•    God til at netværke – og nyder processen med at blive en prominent karakter i lokalområdet
•    En stærk ledertype, der drømmer om at være herre i eget hus

Ideelt set har du erfaring med retail og gerne herretøj, men det er ikke et krav, da konceptet uden problemer kan drives profitabelt uden denne ekspertviden. 

Det er uden tvivl vigtigst, at du er villig til at arbejde målrettet og derpå høste nøjagtig den gevinst, som du gør dig fortjent til. 

Vi leder efter franchisetagere i følgende jyske områder/byer:

•   Vensyssel
•   Randers (Randers, Rebild, Mariager, Norddjurs, Syddjurs og Favrskov)
•   Ålborg (her er allerede etableret et velfungerende showroom som i dag drives af Sjølin)

Disse områder har vi gode erfaringer med rent målgruppemæssigt, og de er på den baggrund strategisk udvalgt som profitable lokationer til etablering af showrooms. Har du andre byer eller områder i tankerne, så hører vi også gerne fra dig.


Ansøgning

Sjölin samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR, Lars Gaarde på mail lg@gml-hr.dk eller på telefon 2121 0094 for at høre mere om mulighederne. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.

Sjölin er blandt Danmarks største og mest velansete leverandører af målsyede jakkesæt og skjorter til mænd. Stiftet i 2013 af Patrick Sjölin i Aarhus, Danmark, søger Sjölin at demokratisere det målsyede jakkesæt, så alle får muligheden for at mærke, hvordan det er at gå i tøj som passer perfekt – uden at det behøver at koste en formue. 

Sjölin modtager kunder i øjenhøjde i sine showrooms og guider dem til det perfekte jakkesæt. Der bliver taget mål på den gode, gammeldags facon hvorefter produkterne skræddersys i Polen på en af Europas bedste og mest velansete fabrikker. Se mere på www.sjolin.dk.  

 

  

 

Se flere ledige stillinger

Gå til oversigten her

Opret din profil i vores CV-database

Upload CV

Besøg også - GML-HR