Schmidt Nordic – Franchisetager til København

Brænder du for salg og ledelse, og vil du gerne have fod under eget bord?

Schmidt Nordic er i færd med at ekspandere konceptet til de nordiske lande. Efter succesfuldt at have åbnet 10 (snart 14) butikker i Norge, vil kæden nu tage konceptet til det næste niveau i Danmark. 

Med en af Europas største køkken- og bad- og interiørproducenter i ryggen får du mulighed for at være med til at udbygge Schmidt kæden i Danmark, der med en kombination af stærke kvalitetsprodukter, et af markedets bredeste og bedste sortimenter indenfor køkken, bad og interiørløsninger samt konkurrencedygtige priser udgør et stort salgspotentiale for dig og din butik. 

Konceptet henvender sig primært til private, hvilket sikrer virkelig gode indtjeningsmuligheder for den rette kandidat.

 

Jobbet

Som franchisetager hos Schmidt Nordic forventer vi, at du brænder for salg og ledelse. Du formår at tage det fulde ansvar for planlægning og gennemførelse af butikkens daglige drift. Med stort personligt initiativ går du forrest i salget og ved, hvad der skal til for at inspirere og rådgive kunderne, så de går ud ad døren med et smil. Ligesom du med den største selvfølgelighed formår at lande ordren. 

Dine primære arbejdsopgaver bliver: 

 • Opbygge og drive DIN butik lønsomt og med høj kundetilfredshed og dermed et attraktivt overskud for øje. Du er nemlig klar over, at der er sammenhæng mellem høj kundetilfredshed og indtjening.
 • Rekruttere, udvikle og fastholde markedets dygtigste medarbejdere.
 • Sikre at kunderne er i fokus – du agerer rollemodel og sætter en ære i at give kunderne en oplevelse ud over det sædvanlige.
 • Sikre at butikken altid fremstår indbydende og salgsklar.
 • Skabe et netværk af tilfredse og loyale kunder via lokale salgsfremstød. 
 • Skabe og videreudvikle et positivt arbejdsmiljø.

 

Personen

Du brænder for salg og har relevant ledererfaring fra salgskoncepter, ligesom du besidder en solid økonomisk forretningsforståelse. Du har flair for indretning - især møbler, køkkener, mv., og du har en generel interesse for design og indretning. Du trives i en hverdag, hvor du er i stand til at arbejde selvstændigt, fastholde fokus og bevare overblikket. 

Derudover kan man sige følgende om dig: 

 • Du har skabt gode resultater og har et stort netværk.
 • Du er en dygtig leder, som kan gå foran i salgsarbejdet.
 • Du er en særdeles dynamisk og driftig købmand.
 • Du er dygtig til at etablere og vedligeholde netværk - privat & professionelt.
 • Du arbejder struktureret og har styr på detaljerne.
 • Du har en vindende personlighed og har evnen til at begejstre såvel kunder som medarbejdere.

 

Dine muligheder

Som franchisetager har du store frihedsgrader, og du får rig mulighed for selvstændighed og medbestemmelse. Samarbejdsaftalen er attraktiv og giver franchisetageren gode økonomiske betingelser for en sund drift og et attraktivt overskud. 

Du får en stærk og kompetent samarbejdspartner i form af Schmidt Nordic i ryggen, som supporterer med:

 • Etablering og indretning af din butik, herunder forhandling af lejeaftale.
 • Central og lokal markedsføring, herunder SoMe markedsføring.
 • Uddannelse og træning af franchisetager samt øvrig medarbejderstab.
 • Salgs- og driftssupport samt løbende udvikling. .

 

Ansøgning

Schmidt Nordic samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte konsulent hos GML-HR Mie Reenberg på tlf. 41136000 for at høre mere om muligheden. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på "Søg stillingen" knappen. 

Schmidt er Europas største køkken-, bad- og interiørkæde med ca. 800 butikker i 27 lande, som alle drives af franchisetagere. Schmidt er den eneste køkkenproducent med fire ISO-certificeringer, ligesom virksomheden er den første til at opnå den franske miljøcertificering (NF) inden for møbler. Virksomheden er også PEFC-certificeret, idet Schmidt anvender træmaterialer fra bæredygtigt skovbrug.

I 2020 rundede omsætningen 13 mia. kr. (retail priser), og virksomheden producerede ugentligt flere end 2500 køkkener på de seks fabrikker i Frankrig og Tyskland. Virksomheden drives af 3. generation og er fortsat i vækst.

Schmidt Nordic har erhvervet rettighederne til at drive konceptet i Danmark, Norge og Island. Schmidt Nordic har hovedkontor i Kolding. I Danmark er der tre butikker, i Norge snart 14 og på Island en butik. Schmidt Nordic’s skandinaviske butikker er koncernens bedst performende målt per kvadratmeter.
Læs mere her: www.schmidtkarriere.dk.

.

Se flere ledige stillinger

Gå til oversigten her

Opret din profil i vores CV-database

Upload CV

Besøg også - GML-HR