My Home – Marketing & Brand Manager

Kan du udvikle og løfte My Home Møbler's brand til et moderne multichannel møbelhus? Så er det dig vi søger som Marketing & Brand Manager.

My Home Møbler er en veldrevet virksomhed i vækst med 36 butikker, og en kraftig ekspanderende webshop i Danmark og er en del af Svenske BHG Group, som er Nordens førende inden for E-handel med boligindretning og byggemarked. My Home Møbler bevæger sig fra at være en virksomhed drevet af butikkerne til at være en multichannel møbelhus kæde, hvor kunden skal have den samme gode oplevelse uanset hvilken salgskanal kunden benytter.

Jobbet

Med reference til Head of Commercial vil du som Marketing & Brand Manager have ansvaret for al marketing og branding online såvel som offline med fokus på den gode kunderejse. Du vil i samarbejde med e-commerce være ansvarlig for brandstrategi og kampagneplanlægning samt eksekveringen af disse. 

Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet: 

 • Ledelse af marketingafdelingens 3 medarbejdere
 • Udvikling, design og udrulning af nye såvel som eksisterende koncepter
 • Forhandling af leverandøraftaler med medibureauer, trykkerier m.v.
 • Vedligeholde og udvikle hjemmeside og SoMe, herunder grafik til digitalt brug 
 • Planlægning og håndtering af annoncer såvel online som offline, herunder TV-markedsføring
 • Udarbejdelse af årshjul, medieplan, brochurer, kataloger og instore aktiviteter
 • Planlægning og gennemførelse af photoshoots i studie såvel som på lokation
 • Planlægning af events i butikkerne
 • Planlægning, udarbejdelse og opdatering af flyers og Ipapers 
 • Diverse grafisk arbejde, herunder POS, skilte og plakater både instore og outdoor til butikkerne

Personen

Du har solid erfaring med online og offline markedsføring og branding i detailhandel. Du sidder i dag i marketingafdelingen i en større detailhandelskæde eller du arbejder på reklamebureau. Du er nu klar til at komme videre til større ansvarsområde. Måske har du allerde et par års ledererfaring eller du er klar til dit første lederjob. Udover at lede marketing afdelingen vil du selv være en vigtig del at det operationelle arbejde, og det er en forudsætning, at du er superbruger af InDesign, Illustrator og Photoshop.

Det kan i øvrigt siges om dig, at:

 • Du er resultatorienteret og analytisk med et skarpt øje for detaljen 
 • Du er ambitiøs og målrettet
 • Du er innovativ og samtidig har du fokus på hvilke tiltag, der praktisk kan fungere i butikkerne
 • Du trives i en travl hverdag med mange deadlines 

Dine muligheder

My Home Møbler har store ambitioner for fremtiden, hvor især E-handel kommer til at stå for en voldsom vækst. Du får en central rolle i forhold til udvikling og eksekvering af vækststrategien. Du vil have stor indflydelse på dit eget ansvarsområde, herunder råderum og beslutningskompetence, og du får rig mulighed for at bidrage med nye initiativer og tiltag.
 

Ansøgning

My Home Møbler samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Hanne Puggaard på telefon +45 4035 6931 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på "Søg stillingen" knappen.


My Home Møbler er en møbelkæde, som tilbyder kvalitetsmøbler til lave priser. My Home Møbler blev etableret i Randers i 2006 og er i dag landsdækkende med 36 butikker i Danmark. My Home Møbler fokuserer på import direkte fra fabrik uden dyre mellemled. Samtidig er kvalitet og service i højsædet, hvor faguddannet personale bidrager med rådgivning i butikkerne, og hvor hurtig og effektiv ekspedition præger My Homes Møblers online platform. Læs mere på www.myhomemøbler.dk

Se flere ledige stillinger

Gå til oversigten her

Opret din profil i vores CV-database

Upload CV

Besøg også - GML-HR