Meny – Ferskvareleder – MENY Illum

MENY søger Danmarks bedste ferskvareleder med ansvar for delikatesse og slagter.

MENY åbner snart et nyt madmarked i det absolutte centrum af København. MENY’s madmarked ligger i byens mest travle gade og er en del af den københavnske puls. MENY ILLUM vil have fokus på høj kvalitet, gode råvarer og at være en indkøbsoplevelse ud over det sædvanlige. Man vil kunne opleve et bredt sortiment og høj faglighed hos MADarbejderne med både betjent slagter-, fisk- og delikatesseafdeling. 
 

Dine ansvarsområder

I denne stilling kommer du til at referere til købmanden, bliver en del af butikkens ledergruppe og skal være med til at motivere og inspirere personalet, samt sikre budgetplanlægning og overholdelse heraf.

Du vil blive målt på dine resultater, som du i høj grad selv har indflydelse på at skabe via et konstant aktuelt sortiment, som skal målrettes kunderne i nærområdet. Derfor vil en del af din tid også gå med varerne og ikke mindst kunderne - for at få en fornemmelse af deres behov mhp. at yde den service, der skal til for at gøre en forskel i hverdagen.

Dine ansvarsområder bliver:

 • Salg og indtjening i slagter- og delikatesseafdelingen.
 • Den daglige produktion og kundebetjening.  
 • Sikre, at MENY’s stærke koncepter og faste rutiner overholdes.
 • Bidrage til udvikling af nye retter og måltidsløsninger.
 • Lede et hold af dygtige MADarbejdere, som servicerer og inspirerer kunderne og skaber indkøbsoplevelser i særklasse.

 

Godt håndværk, faglig stolthed og madglæde

Du har erfaring fra en lignende stilling, hvor du har skabt fremragende kundeoplevelser og gode resultater. Vi forestiller os, at du er udlært slagter, delikatesseassistent, kok eller tilsvarende, men din personlighed er mindst lige så vigtig som dine faglige kvalifikationer.

Det er derfor afgørende, at du er initiativrig og selvmotiverende ligesom du besidder et højt fagligt ambitionsniveau. Du brænder for gode råvarer og elsker mad. Du ved, hvad god kundeservice indebærer, og du går forrest for at sikre gode kundeoplevelser. 

I øvrigt kan du genkende dig selv i nedenstående: 

 • Du kan tage ansvar, er fleksibel, udadvendt, kvalitetsbevidst og sætter høje standarder for hygiejne.
 • Du ønsker at betjene alle vores kunder, give dem god vejledning og skabe gode og inspirerende indkøbsoplevelser. 
 • Du arbejder effektivt og kvalitetsbevidst
 • Du er indstillet på at komme til et madmarked, der har åbent fra kl. 10-20.00
   

Dine muligheder

Hos MENY får du en fantastisk mulighed for at være med til at drive og udvikle MENY’s nye madmarked i ILLUM. Du får et spændende og varieret job i en spændende virksomhed, hvor du er tæt på beslutningerne, og hvor du kan være med til at præge din egen arbejdssituation og udvikling.  For den rette kandidat er der gode udviklingsmuligheder gennem interne uddannelses- og karriereprogrammer.
 

Ansøgning

MENY samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte konsulent hos GML-HR Mie Reenberg på telefon 41 13 60 00 for af høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på "Søg stillingen" knappen.

Vores kunde, MENY, er hele Danmarks fødevaremarked. MENY-kædens koncept har et stærkt fokus på specialiteter, ferskvarer og god, faguddannet betjening. MENYs medarbejdere er MADarbejdere, kæden har mere end 5.000 faglærte slagtere, fiskehandlere, ostemestre, vinfolk og grønthandlere. MENY sætter mad over alt og er især stolt af sit udbud af ferskvarer fra kød og fisk til delikatesse og ost, frugt & grønt og vin. MENYs sortiment af fødevarer er et af landets største, både til hverdag og fest, og byder på en kærkommen fornyelse i dagligvarehandlen herhjemme. Kæden har 113 butikker i Danmark, og beskæftiger godt 5.000 MADarbejdere.

Se flere ledige stillinger

Gå til oversigten her

Opret din profil i vores CV-database

Upload CV

Besøg også - GML-HR