Løvbjerg – Souschef Løvbjerg Vejen

Løvbjerg Vejen er i en markant positiv udvikling, og til at understøtte den udvikling søges en dygtig souschef til butikken. Har du flair for butiksdrift, godt købmandskab og medarbejderudvikling, og vil du være en del af en ambitiøs, succesfuld og værdibaseret kæde i udvikling, så er denne stilling måske noget for dig?
 

Jobbet

Hos Løvbjerg har du enorm indflydelse på butikkens drift. Der er stor mulighed for at lave lokale tiltag og bedrive ægte købmandskab. Du har også stor indflydelse på både indkøb, sortiment og markedsføring. Naturligvis vil en stor del af din tid gå med både varer og kunder. 

Du brænder for godt købmandskab og god service. Du varetager den daglige ledelse af butikkens medarbejdere, og sammen med kollegerne i butikken sikrer du, at kunden altid møder en flot butik, som bugner af gode tilbud, friske varer samt glade og kundeorienterede medarbejdere.

Sammen med Købmanden, er du ansvarlig for ledelse og drift af butikken. Derfor er det vigtigt, at du altid går forrest som et godt eksempel – både overfor kunder og medarbejdere. 

Dine væsentligste ansvarsområder bliver: 

 • Positivt at påvirke butikkens resultatdannelse, målt på konkrete og målbare kriterier. 
 • Sikre rettidig kommunikation og information til butikkens medarbejdere i samarbejde med Købmanden. 
 • Faglig hovedansvarlig i forhold til dit ansvarsområde. 
 • Driftsansvarlig for egen afdeling. 
 • Gennemførsel af egenkontrol. 
 • Planlægning og gennemførsel af intern/ekstern markedsføring. 
   

Personen

Du har store ambitioner om at gøre en forskel for både kunder og medarbejdere, og du trives med, at din succes måles på butikkens drift, udvikling og ikke mindst medarbejdernes trivsel. 

Du har lyst, evner og ambitioner om at udvikle dig som leder. Løvbjerg understøtter din udvikling gennem et personligt udviklingsprogram med udgangspunkt i dine kompetencer og karrieremål. 

Du kommer med min. et par års succesfuld erfaring med at drive købmandskab i en dagligvarebutik, er købmand til fingerspidserne og kan udvikle og motivere dine medarbejdere. 

Derudover forventer vi, at du: 

 • Er faglig stærk indenfor detail, butiksdrift og ledelse. 
 • Er handlekraftig og nysgerrig på nye udfordringer. 
 • Er et konkurrencemenneske, der går efter at opnå aftalte mål. 
 • Trives i et travlt og dynamisk miljø, og vægter at smøger ærmerne op og at få tingene gjort. 
 • Trives med at være synlig overfor både kunder og kollegaer 
   

Dine muligheder

Du tilbydes et spændende job i en solid danskejet virksomhed, der sætter kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere meget højt, og hvor Løvbjergs værdier går hånd i hånd med det lokale ejerskab. 

Du får et grundigt introduktionsforløb tilpasset dine behov samt et personligt/ledelsesmæssigt udviklingsprogram med udgangspunkt i dine kompetencer og karrieremål. 

Dertil vil gagepakken være konkurrencedygtig og der er gode muligheder for at kombinere arbejde og privatliv.
 

Ansøgning

Løvbjerg samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte konsulent hos GML-HR Lars Gaarde på telefon 21 21 00 94 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på "Søg stillingen" knappen. 

Send din ansøgning med det samme, da vi løbende vurderer ansøgerfeltet. Samtaler aftales løbende for de rette kandidater.  

Løvbjerg er Danmarks eneste discountsupermarked. Kæden er positioneret med et stort sortiment af kvalitetsvarer til lave priser. Vi er en dansk, familieejet virksomhed. Med ca. 1000 medarbejdere fordelt på 15 supermarkeder i hele Jylland og på Fyn. Hovedkontoret ligger i Horsens.  

Se flere ledige stillinger

Gå til oversigten her

Opret din profil i vores CV-database

Upload CV

Besøg også - GML-HR