Jensens Bøfhus – Souschef Axeltorv

Jensens Bøfhus er en af Danmarks største virksomheder indenfor restaurationsbranchen. Virksomheden søger en ambitiøs Souschef med et særdeles stort kommercielt drive til deres restaurant på Axeltorv. Drømmer du om at arbejde i en virksomhed med højt til loftet og i en stilling med et stort ansvar? Er du engageret og sætter en ære i at sikre den bedste oplevelse for dine gæster? Så er jobbet som Souschef hos Jensens Bøfhus måske noget for dig.
 

Jobbet

Med reference til Restaurantchefen og som Restaurantchefens højre hånd vil du fungere som Restaurantchef i dennes fravær, hvor du vil have ansvaret for hele personalet i restauranten. Som Souschef i Jensens Bøfhus er det din primære opgave at sørge for, at alle gæster får en god og nydelig madoplevelse, hvor du aktivt igangsætter aktiviteter for at fremme den gode oplevelse. Du er den spillende træner, som går forrest og deltager aktivt på gulvet sammen med dine medarbejdere.

Herudover bliver du sammen med Restaurantchefen ansvarlig for den overordnede drift af restauranten på Axeltorv, hvor du sammen med teamet sikrer, at alle ledere og medarbejdere kender strategien og målet for restauranten og Jensens Bøfhus.

I samarbejde med Restaurantchefen vil dine primære arbejdsopgaver være:

 • At give gæsterne en god oplevelse, som sikrer de har lyst til at besøge os igen og igen
 • Motivere personalet til at yde deres bedste samt sørge for, at de har modtaget den nødvendige oplæring iht. virksomhedskonceptet
 • Overvågning af rengøringsstandarden og dermed sikre, at den højeste hygiejniske standard overholdes 
 • Udarbejdelse af diverse kontrakter og arbejdsplaner samt holde personalet informeret gennem ugentlige informationsopdateringer
 • Styrke omsætningen og skabe mersalg gennem implementering af nye tiltag
   

Personen

Du kommer fra en stilling, hvor du har tilegnet dig flere års erfaring fra restaurationsbranchen eller detailhandel, og hvor du har stiftet bekendtskab med ledelsesansvar og forstår at motivere personalet. Du kommer med et stort kommercielt drive, og du har store ambitioner om at gøre en forskel for både kunder og medarbejdere. Du trives med, at din succes måles på restaurantens drift, udvikling og ikke mindst medarbejdernes trivsel. Du brænder for at skabe gode resultater og drømmer om at overtage nøglerne til din egen Restaurant på sigt – sammen gør vi det muligt. 

Derudover kan man sige om dig, at du: 

 • Brænder for dit job og sætter en ære i, at dine gæster får en god og hyggelig oplevelse
 • Trives i et travlt og dynamisk miljø, hvor du formår at træffe hurtige beslutninger i en presset situation
 • Er handlekraftig og nysgerrig på nye udfordringer
 • Trives med skiftende arbejdstider og weekendvagter 


Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til området på eller omkring Axeltorv.
 

Dine muligheder

Du tilbydes et spændende job i en virksomhed i udvikling og vækst, hvor omgangstonen er uhøjtidelig. Der er højt til loftet, hvor du i denne stilling har en stor indflydelse og en hverdag med mange forskelligartede opgaver. Du bliver som Souschef på Jensens Bøfhus en del af et fagligt stærkt lederteam, hvor kulturen er præget af engagement og vindermentalitet. 

Du får i stillingen et grundigt introduktionsforløb, hvor du også får muligheden for at udvikle dine lederfærdigheder på virksomhedens interne lederkurser med udgangspunkt i dine kompetencer og karrieremål. Jensens Bøfhus tilbyder en god løn inklusiv resultatbonus samt diverse personalegoder. Herudover tilbydes der fleksible arbejdstider, som bliver udarbejdet ud fra en 4-ugers vagtplan således, at du får rig mulighed for løbende at komme med ønsker til arbejdstiden.
 

Ansøgning

Jensens Bøfhus samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Seniorkonsulent hos GML-HR Janne Nissen på telefon +45 24 94 88 00 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles løbende og fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg stillingen” knappen.

Jensens Bøfhus er sat i verden for at give gode bøfoplevelser til alle.
Jensens Bøfhus er en dansk restaurationskæde med 21 restauranter i Danmark, 6 i Sverige og en i Oslo, Norge. I dag ejes virksomheden af Danske Familierestauranter A/S, som har ejet Jensens Bøfhus siden 2018. Jensens Bøfhus beskæftiger ca. 900 medarbejdere. I snart 30 år har Jensens Bøfhus dannet hyggelige rammer for danskernes små og store anledninger. Hvert år besøger flere end 4 millioner restauranterne i Danmark, Sverige og Norge. Læs mere på www.jensens.dk

Se flere ledige stillinger

Gå til oversigten her

Opret din profil i vores CV-database

Upload CV

Besøg også - GML-HR