Flügger – Store Manager til Århus

Flügger er på en spændende rejse og i fuld gang med at videreudvikle såvel B2B som B2C service- og salgsaktiviteterne. En rejse, som betyder større kunde- og salgsansvar lokalt i butikkerne.

Ambitionen er at komme tættere på kunden, for derigennem at øge serviceniveauet og skabe endnu bedre kundeoplevelser. Rejsen er kun lige begyndt og forandringernes milde vinde vil være en konstant faktor i de kommende år. Trives du i et job med stor handlefrihed og plads til personlig indflydelse, så er det måske dig vi søger.

 

Jobbet

Som Store Manager hos Flügger har du det fulde ansvar og dermed afgørende indflydelse på salgstal, budget, rapportering og personale.

Butikkens kunder er en blanding af professionelle fagfolk og privatkunder, og der er derfor stor forskel på kundernes behov. Du har ansvaret for butikkens egen portefølje af B2B-kunder, som du selv skal drive og udvikle.

Du går forrest og drives af at skabe resultater sammen med dine medarbejdere. En vigtig del af din hverdag er derfor at motivere, coache og udvikle dem, så de yder deres bedste.

Med reference til Regionschefen bliver du en del af et ledelsesteam på 28 Store Managers i samme region som bl.a. mødes på kvartalsbasis og til dagligt bruger hinanden til sparring og udveksling af ”best practise”.

I samarbejde med Regionschefen sætter du de overordnede mål for butikken. Du vil få frie hænder til at udøve den salgsledelse, som leverer de bedste kundeoplevelser og salgsresultater i din butik.

Dine opgaver er desuden:

  • Ansvar for salgsfremmende aktiviteter i lokalområdet.
  • Planlægning, gennemførelse og opfølgning på egne kunder inkl. opsøgende salgsarbejde.
  • Behovsafdækning og rådgivning af B2B og B2C kunder
  • Tilbudsgivning, forhandling og lukning af ordrer.
  • Rapportering til og sparring med din Regionschef, bl.a. om indsatser og salgsfremmende aktiviteter.

 

Personen

Du har flere års relevant ledelseserfaring samt evne og lyst til at motivere og tage ansvar for målrettet medarbejderudvikling. Det forventes, at du har en solid forretningsforståelse og er vant til at arbejde med daglig målstyring og koncepter. Lige så vigtigt er det, at du har indgående kendskab til detailhandlen og kan dokumentere gode resultater.

Erfaring fra- og kendskab til malerbranchen er ikke et must, men derimod er det afgørende, at du har energien, interessen og personligheden til at berige virksomheden. Hvis du har det, tilbydes du til gengæld en rigtig god arbejdsplads og masser af muligheder for både personlig og faglig udvikling i en spændende virksomhed.

Derudover er det vigtigt at du:

  • Er resultatorienteret, ambitiøs og drevet af vækst
  • Trives med opsøgende salg
  • Har et højt energiniveau og trives i en travl hverdag med ansvar for salg, bemanding og butiksdrift
  • Mestrer forandringer og ikke er bange for at gå forrest

 

Dine muligheder

Hos Flügger bliver du en del af et godt og uformelt arbejdsmiljø i en professionel og konceptstyret virksomhed, med et højt fokus på onboarding og medarbejderudvikling.

Du får et alsidigt og selvstændigt job i et af markedets stærkeste brands indenfor maling og tilbehør til professionelle

 

Ansøgning

Flügger samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Janne Nissen på tlf. 2494 8800 eller jn@gml-hr.dk for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt.

Der indkaldes løbende til samtale, vi ser frem til at modtage din ansøgning.


Flügger er en international koncern med afsæt i Norden. Virksomheden er børsnoteret og har mere end 1500 medarbejdere. Virksomheden er markedsledende i Danmark. Flügger producerer selv alle væsentlige varer på seks fabrikker i fire lande og afsætter produkterne i forskellige kanaler, herunder Flügger farver kæden, som driver 150 forretninger i Danmark og sammenlagt ca. 400 forretninger i Danmark, Sverige, Norge, Polen, Island og Kina. Udover Flügger farver kæden distribuerer virksomheden deres sortimenter gennem salgsenheden Unicell Nordic og grossistkæden PP professional paint A/S.

Se flere ledige stillinger

Gå til oversigten her

Opret din profil i vores CV-database

Upload CV

Besøg også - GML-HR