DSB/7-Eleven – Souschefer søges til DSB 7-Eleven i Storkøbenhavn og Nordsjælland

Vi søger lige nu souschefer, der skal være butikschefens højre hånd

Vil du være en del af et verdenskendt succesfuldt brand? Og er du en salgs- og resultatorienteret souschef? Så kan du være med til at lede DSB 7-Eleven.

Jobbet

Dit primære fokusområde er at løfte salget og det økonomiske resultat gennem fremragende ledelse og godt købmandskab. Du arbejder tæt sammen med butikschefen som hans højre hånd, hvilket betyder, at du konstant har fokus på salg og på, at effektiviteten og servicen altid er i top. Derudover har du medansvar for, at medarbejderne er motiverede og engagerede og at vi efterlever 7-Eleven konceptet.

 

Sammen med butikslederen er du i dagligdagen ansvarlig for at

  • udarbejde salgsmål og følge op på målene 
  • butikken er salgsklar og driftsikker 
  • tilrettelægge butikkens daglige opgaver ud fra faste koncepter

En vigtig del af din dagligdag er at motivere, coache, være synlig på gulvet og udvikle medarbejderne, så de yder deres bedste.

Personen

Som souschef trives du med at skabe resultater gennem butikkens medarbejdere og jeres loyalitet mod konceptet.

 

For at få succes i jobbet er det afgørende, at du har

  • erfaring som souschef, butikschef eller lignende stilling
  • erfaring med at coache medarbejdere 
  • højt energiniveau og står til rådighed på forskellige tider af døgnet og ugen
  • ambitioner om at blive butikschef

Du har stor indflydelse på den daglige drift af butikken og kan i høj grad præge din egen hverdag. Derfor lægger vi vægt på, at du er god til at planlægge og prioritere dine opgaver og kan bevare overblikket i pressede situationer. Din positive, åbne og direkte personlighed motiverer butikkens medarbejdere og inspirerer dem til at blive endnu bedre.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du får gode ansættelsesvilkår og mulighed for at deltage på den interne lederuddannelse . Desuden har vi personalerabat på udvalgte produkter, fitnessordning, sundhedsforsikring og frikort til toget.

Ansøgning

DSB/7-Eleven samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte konsulent hos GML-HR Mie Reenberg på telefon 41136000 for af høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på "Søg stillingen" knappen.

DSB 7-Eleven og Kort & Godt er DSB's landsdækkende butikskæde med 61 butikker. Kæden tilbyder et varieret udbud af alt fra togbilletter til fastfood, friskbagt brød og kioskvarer.

7-Eleven vil være kendt for at have Danmarks mest indbydende butikker med en service, der er langt ud over det sædvanlige. Kæden satser i øjeblikket meget på mad, bageri, varme/kolde drikkevarer og samtidig vil kæden være garant for sundere madalternativer i form at sunde sandwich og proteinrige salater.  Målet er klart: 7-Eleven vil være dem i "klassen", der sætter standarderne inden for convenience.

Se flere ledige stillinger

Gå til oversigten her

Opret din profil i vores CV-database

Upload CV

Besøg også - GML-HR