Designa – Selvstændig Køkkenforhandler søges til Herning

Brænder du for salg og ledelse, og vil du gerne have fod under eget bord? 
 
DESIGNA er i færd med at opbygge Danmarks mest attraktive netværk af selvstændige Køkkenforhandlere. Konceptet er hverken franchise eller kapitalkæde. I stedet foretrækker DESIGNA at samarbejde med kompetente og ambitiøse mennesker, som brænder for at opbygge og drive egen virksomhed.   
 
Hos DESIGNA får du mulighed for at være med i en landsdækkende kæde i vækst, der med en kombination af stærke kvalitetsprodukter, et af markedets bredeste og bedste sortimenter indenfor køkken, bad og garderobe samt konkurrencedygtige priser udgør et stort salgspotentiale for dig og din butik.   
 
Butikken i Herning ligger godt placeret i handelsområdet ved Herningmotorvejen og Midtjyske Motorvej.
 

Jobbet

Som Køkkenforhandler hos DESIGNA forventer vi, at du naturligvis brænder for salg og ledelse, og formår at tage det fulde ansvar for planlægning og gennemførelse af butikkens daglige drift. Med stort personligt initiativ går du forrest i salget og ved, hvad der skal til for at inspirere og rådgive kunderne, så de går ud af døren med et smil. Ligesom du med den største selvfølgelighed formår at lande ordren. 
 
 
Dine primære arbejdsopgaver bliver: 
 
 • Eje og drive en DESIGNA butik med et kompetent personale 
 • Drive en lønsom butik, der generer et attraktivt overskud. 
 • Sikre at kunderne er i fokus, så de altid føler sig velkomne 
 • Samle et netværk af tilfredse og loyale kunder via lokale salgsfremstød 
 • Skabe og videreudvikle et positivt miljø med gode arbejdspladser 
 • Sørge for at butikken fremstår indbydende og salgsklar 

 

Personen

Du brænder for salg og har relevant ledererfaring, gerne erfaring fra køkken- og/eller byggebranchen. Du har flair for indretning - især møbler, køkkener, mv., og du har en generel interesse for design og indretning. 
 
 
Du trives i en hverdag, hvor du er i stand til at arbejde selvstændigt, fastholde fokus og bevare overblikket. 
 
Derudover kan man sige følgende om dig: 
 
 • Du har skabt gode resultater og har et stort netværk i køkkenbranchen 
 • Du er en dygtig leder, som kan gå foran i salgsarbejdet   
 • Dynamisk og driftig   
 • God til at etablere og vedligholde netværk - privat & professionelt   
 • Struktureret og har styr på detaljerne   
 • Humor og evnen til at begejstre   

Dine muligheder

Som Køkkenforhandler har du store frihedsgrader indenfor definerede rammer, og du får rig mulighed for selvstændighed og medbestemmelse. Samarbejdsaftalen er attraktiv og giver Køkkenforhandleren gode økonomiske betingelser for en sund drift og et attraktivt overskud.   
 
Du får en stærk og kompetent samarbejdspartner i form af DESIGNA i ryggen, som supporterer med central og lokal markedsføring, salgssupport og løbende udvikling. DESIGNA tilbyder også assistance ifm. udformning, etablering og drift af butikken i tæt samarbejde med Køkkenforhandleren. DESIGNA har et stærkt brand med dokumenteret kundetilfredshed bl.a. via Trustpilot.  

Ansøgning

DESIGNA samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Jens Münter på telefon 31602327 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på "Søg stillingen" knappen. Du skal skrive i din ansøgning, hvilken by eller geografisk område, du søger i. 

DESIGNA er en ambitiøs detailvirksomhed med fokus på udvikling af salg af køkken-, bad- og garderobeløsninger. De tilbyder et særdeles bredt og moderne sortiment af lågefronter og indretningsdetaljer, som appellerer til en bred målgruppe. De er Danmarks største privatejede køkkenfabrik med ca. 170 ansatte, en omsætning på 270 mio. DKK og mere end 50 butikker i Danmark og Norge. Hovedparten af butikkerne ejes af selvstændige Køkkenforhandlere.    
En grundsten i DESIGNA's fundament er kvalitet i hele værdikæden, Butikker, medarbejdere, produkter, produktion, logistik, distribution og montering. De er desuden kendt for korte leveringstider og stor leveringsssikkerhed. DESIGNA kan levere både samlede og usamlede skabe på stort set hele sortimentet. Det giver maksimal fleksibilitet for DESIGNA's køkkenforhandlere og for kunderne. Læs mere på www.designa.dk   

Se flere ledige stillinger

Gå til oversigten her

Opret din profil i vores CV-database

Upload CV

Besøg også - GML-HR