Designa – Privatkundesælger Odense

DESIGNA Odense flytter i2020 til ny Flagship Store med fantastisk beliggenhed i hjertet af Odense vedRosengårdscenteret. Men DESIGNA Odense har forrygende travlt, så vi søgerallerede nu Odenses bedste køkkensælger, som vil være med på den vækstrejse hosDESIGNA, som allerede er i fuld gang. 

 

Har du stor erfaring frakøkkenbranchen, drive og masser af engagement? Så er det dig, vi er på jagtefter! Salg er dit udgangspunkt og er der, hvor du befinder dig som en fisk ivandet. Du har naturligt flair for at vinde kundernes tillid, afdække deresbehov og afslutningsvis lukke ordren, når du har chancen.

 

Jobbet

Som køkkenkonsulent hosDESIGNA Odense får du en stor kontaktflade til kunder og håndværkere. Dineprimære opgaver vil være at:

 

• Rådgive og inspirerekunderne

• Tage ansvar for allefaser i salget

• Koordinere håndværkere

• Deltage generelt ialle typer af salgsfremmende aktiviteter.


Personen

Vi forestiller os, at duer en erfaren køkkensælger med stort drive - og som evner at levere på et stortsalgsbudget. Du er en inspirator og god til at indrette samt præsentere ideerog koncepter. Du er 100% fokuseret på kundeservice og kvalitet – og leverer5-stjernede Trustpilot kunder! Du følger systematisk op på alle tilbud, og duVIL have ordren i hus. Du har flair for IT og arbejder struktureret i dindagligdag. Endelig forestiller vi os, at du er en person, der gerne gårforrest, og sammen med et stærkt team har du både viljen og lysten til at bliveen succes.


Dine muligheder

indstillingen ogsælger-værktøjskassen på plads, tilbyder vi:

 

• Ansvar for salg afdanske kvalitetsprodukter indenfor køkken, bad og garderobe

• Et spændende job, hvorikke to dage er ens og med frihed under ansvar

• En attraktiv løn, dermodsvarer dine kvalifikationer

• En provisionsordning,der afspejler dine resultater.

 

Ansøgning

Lyder ovenstående som drømmejobbet, og kan du ikke vente med at arbejde sammen med andre ligesindede i et miljø, hvor det ikke er begrænsningerne, med derimod mulighederne der er dagsordenen? Så fortæl os, hvorfor vi skal møde dig. DESIGNA samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommentil at kontakte Partner hos GML-HR Jens Münter på telefon 31602327 for at høremere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. 

 

 

Vores klient, DESIGNA, er en ambitiøs detailvirksomhed med fokus påudvikling af salg af køkken-, bad- og garderobeløsninger. DESIGNA tilbyder etsærdeles bredt og moderne sortiment af lågefronter og indretningsdetaljer, somappellerer til en bred målgruppe. DESIGNA er Danmarks største privatejedekøkkenfabrik med ca. 170 ansatte, en omsætning på 270 mio. DKK og mere end 50butikker i Danmark og Norge. Hovedparten af butikkerne ejes af selvstændigeKøkkenforhandlere. En grundsten i DESIGNA's fundament er kvalitet i heleværdikæden, Butikker, medarbejdere, produkter, produktion, logistik,distribution og montering. De er desuden kendt for korte leveringstider og storleveringsssikkerhed. DESIGNA kan levere både samlede og usamlede skabe på stortset hele sortimentet. Det giver maksimal fleksibilitet for DESIGNA'skøkkenforhandlere og for kunderne. Læs mere på www.designa.dk   

Se flere ledige stillinger

Gå til oversigten her

Opret din profil i vores CV-database

Upload CV

Besøg også - GML-HR