Designa – Butikschef Vejle

Vi søger en fagligt dygtig butikschef til DESIGNA i Vejle, der vil sikre fortsat lønsom vækst baseret på et stærkt koncept på både erhvervs- og privatmarkedet.

Dansk Køkkenpartner, som står bag DESIGNA Odense og DESIGNA Esbjerg, overtager nu ifm. et generationsskifte DESIGNA Vejle. I den forbindelse søges en profil, der vil varetage stillingen som butikschef – og dermed være med til at bygge videre på det stærke fundament på køkkenmarkedet.

Butikken i Vejle er helt ny og bygget op fra bunden – og som butikschef har du mulighed for at få medejerskab.

Hos DESIGNA bliver du en del af en landsdækkende kæde i vækst, der med en kombination af stærke kvalitetsprodukter, dygtige og kompetente medarbejdere, et af markedets bredeste og bedste sortimenter indenfor køkken, bad og garderobe samt konkurrencedygtige priser, udgør et stort salgspotentiale for dig og din butik.

 

Jobbet

Som Butikschef hos DESIGNA forventer vi, at du er en fagligt dygtig sælger, der mestrer salg til både privat- og erhvervskunder.

Med stort personligt initiativ går du forrest i salget og ved, hvad der skal til for at inspirere og rådgive kunderne, så de går ud ad døren med et smil. Ligesom du med den største selvfølgelighed formår at lande ordren. 

Du har en stærk personlighed og har samtidig så meget orden og styr på alle detaljer før, under og efter salget, at du har potentialet til at blive butikschef i DESIGNA Vejle.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

◾ Drive en lønsom butik, der genererer et attraktivt overskud.

◾ Sikre at kunderne er i fokus, så de altid føler sig velkomne

◾ Samle et netværk af tilfredse og loyale kunder via lokale salgsfremstød

◾ Skabe og videreudvikle et positivt miljø med gode arbejdspladser

◾ Sørge for at butikken fremstår indbydende og salgsklar

 

Personen

Du brænder for salg og har relevant ledererfaring samt salgserfaring fra køkkenbranchen. Du har flair for indretning - især møbler, køkkener, mv., og du har en generel interesse for design og indretning. Du trives i en hverdag, hvor du er i stand til at arbejde selvstændigt, fastholde fokus og bevare overblikket.

Derudover kan man sige følgende om dig:

◾ Du har skabt gode resultater og har et stort netværk i køkkenbranchen

◾ Du er en dygtig leder, som kan gå foran i salgsarbejdet

◾ Du er dynamisk og driftig

◾ Du er struktureret og har styr på detaljerne

◾ Di har humor og evnen til at begejstre

 

Dine muligheder

Butikken i Vejle er helt ny og bygget op fra bunden, og den drives sammen med butikkerne i Esbjerg og Odense, så du har mulighed for samarbejde på tværs. Derudover har du som butikschef mulighed for medejerskab af butikken i Vejle. 

Du får en stærk og kompetent samarbejdspartner i form af DESIGNA i ryggen, som supporterer med central og lokal markedsføring, salgssupport og løbende udvikling. 

DESIGNA har et stærkt brand med dokumenteret kundetilfredshed bl.a. via Trustpilot. Du får en udfordrende og selvstændig hverdag i en veldrevet kæde, hvor du bliver en del af et velfungerende team. Vilkårene i ansættelsen er absolut konkurrencedygtige.

 

Ansøgning

DESIGNA samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Jens Münter på telefon 31602327 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt.Søg stillingen ved at klikke på "Søg stillingen" knappen.

 

DESIGNA er en ambitiøs detailvirksomhed med fokus på udvikling af salg af køkken-, bad- og garderobeløsninger. DESIGNA tilbyder et særdeles bredt og moderne sortiment af lågefronter og indretningsdetaljer, som appellerer til en bred målgruppe. DESIGNA er Danmarks største privatejede køkkenfabrik med ca. 170 ansatte, en omsætning på 270 mio. DKK og mere end 50 butikker i Danmark og Norge. Hovedparten af butikkerne ejes af selvstændige Køkkenforhandlere.

En grundsten i DESIGNA's fundament er kvalitet i hele værdikæden, Butikker, medarbejdere, produkter, produktion, logistik, distribution og montering. De er desuden kendt for korte leveringstider og stor leveringsssikkerhed. DESIGNA kan levere både samlede og usamlede skabe på stort set hele sortimentet. Det giver maksimal fleksibilitet for DESIGNA's køkkenforhandlere og for kunderne. Læs mere på www.designa.dk

Se flere ledige stillinger

Gå til oversigten her

Opret din profil i vores CV-database

Upload CV

Besøg også - GML-HR