Designa – Butikschef til DESIGNA i Kjellerup

Vores Butikschef har fået nye udfordringer hos os, og vi søger derfor en ny dygtig butikschef, som kan tage over.

Hos DESIGNA bliver du en del af en landsdækkende kæde i vækst, der med en kombination af stærke kvalitetsprodukter, et af markedets bredeste og bedste sortimenter indenfor køkken, bad og garderobe samt konkurrencedygtige priser, udgør et stort salgspotentiale for dig og din butik.    

Butikken i Kjellerup ligger placeret ved siden af DESIGNA’s hovedkontor ogfabrik. Dermed har butikken helt unikke leveringsbetingelser og mulighed for entæt relation med hovedkontoret. Der er desuden stor loyalitet omkring DESIGNA,som er en stor arbejdsplads i området.

Jobbet

Som Butikschef hos DESIGNA forventer vi, at du naturligvis brænder for salgog ledelse, og formår at tage det fulde ansvar for planlægning og gennemførelseaf butikkens daglige drift. Med stort personligt initiativ går du forrest isalget og ved, hvad der skal til for at inspirere og rådgive kunderne, så degår ud ad døren med et smil. Ligesom du med den største selvfølgelighed formårat lande ordren.   
 
Dine primære arbejdsopgaver bliver:   
 • Drive en DESIGNA butik med et kompetent personale   
 • Drive en lønsom butik, der generer et attraktivt overskud.   
 • Sikre at kunderne er i fokus, så de altid føler sig velkomne   
 • Samle et netværk af tilfredse og loyale kunder via lokale salgsfremstød    
 • Skabe og videreudvikle et positivt miljø med gode arbejdspladser   
 • Sørge for at butikken fremstår indbydende og salgsklar   

Personen

Du brænder for salg og har relevant ledererfaring samt salgserfaring køkkenbranchen. Du har flair for indretning - især møbler, køkkener,mv., og du har en generel interesse for design og indretning. Du trives i enhverdag, hvor du er i stand til at arbejde selvstændigt, fastholde fokus ogbevare overblikket.   
 
Derudover kan man sige følgende om dig:   
 • Du har skabt gode resultater og har et stort netværk i køkkenbranchen   
 • Du er en dygtig leder, som kan gå foran i salgsarbejdet     
 • Dynamisk og driftig     
 • God til at etablere og vedligeholde netværk - privat & professionelt     
 • Struktureret og har styr på detaljerne      
 • Humor og evnen til at begejstre     

Dine muligheder

Du får en stærk og kompetent samarbejdspartner i form af DESIGNA i ryggen,som supporterer med central og lokal markedsføring, salgssupport og løbendeudvikling. DESIGNA har et stærkt brand med dokumenteret kundetilfredshed bl.a.via Trustpilot. Du får en udfordrende og selvstændig hverdag i enveldrevet kæde, hvor du bliver en del af et velfungerende team. Vilkårene iansættelsen er absolut konkurrencedygtige.     

Ansøgning

DESIGNA samarbejder medGML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hosGML-HR Jens Münter på telefon 31602327 for at høre mere om stillingen. Enhverhenvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på "Søg stillingen"knappen.  
 
DESIGNA er en ambitiøs detailvirksomhed med fokus på udvikling af salg afkøkken-, bad- og garderobeløsninger. DESIGNA tilbyder et særdeles bredt og modernesortiment af lågefronter og indretningsdetaljer, som appellerer til en bredmålgruppe. DESIGNA er Danmarks største privatejede køkkenfabrik med ca. 170 ansatte,en omsætning på 270 mio. DKK og mere end 50 butikker i Danmark og Norge.Hovedparten af butikkerne ejes af selvstændige Køkkenforhandlere.     
En grundsten i DESIGNA's fundament er kvalitet i hele værdikæden, Butikker,medarbejdere, produkter, produktion, logistik, distribution og montering. De erdesuden kendt for korte leveringstider og stor leveringsssikkerhed. DESIGNA kanlevere både samlede og usamlede skabe på stort set hele sortimentet. Det givermaksimal fleksibilitet for DESIGNA's køkkenforhandlere og for kunderne. Læsmere på www.designa.dk   

Se flere ledige stillinger

Gå til oversigten her

Opret din profil i vores CV-database

Upload CV

Besøg også - GML-HR