DESIGNA – Administrativ blæksprutte søges til DESIGNA i Nykøbing Falster, 15-20 timer/uge

 

Jobbet

 

Vi har forrygende travlt i butikken og søger derfor en god kollega til at hjælpe os med bogføring og administrative opgaver.

 

Dine primære opgaver vil være:

  • Daglig opdatering af betalinger og sagsstyring
  • Ajourføring i regnskabssystem (brugervenligt)
  • Afsendelse af faktura og opfølgning på betalinger
  • Opfølgning på leverandører
  • Håndtere telefon- og kundehenvendelser

 

Vores indstilling er, at vi løfter i flok, og derfor er det vigtigt, at du er fleksibel i forhold til de opgaver, der følger med, i det at drive butik.

 


Personen

 

Du behøver ikke have en baggrund som bogholder, eller være regnskabsuddannet. Det vigtigste er, at du har flair for tal og er lærenem. Måske har du tidligere selv arbejdet i butik. Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • Er serviceminded både overfor kunder og kolleger
  • Kan samarbejde med dine kolleger og selv er en teamplayer
  • Er god til at bevare smilet i pressede situationer og holde overblikket
  • Har et højt energiniveau

 


Dine muligheder

 

Du bliver en del af et godt team med et godt sammenhold. Vi er åbne over for fleksible arbejdstider. Arbejdstiden vil ca. være 15-20 timer pr. uge som forsøges planlagt ift. dine ønsker.


Ansøgning

 

Du er velkommen til at kontakte Forhandler Jens Münter på telefon +45 3160 2327 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Vi behandler ansøgninger løbende, så send din ansøgning allerede i dag. Søg stillingen ved at klikke på "Søg stillingen" knappen.

DESIGNA er en ambitiøs detailvirksomhed med fokus på udvikling af salg af køkken-, bad- og garderobeløsninger. Vi tilbyder et særdeles bredt og moderne sortiment af lågefronter og indretningsdetaljer, som appellerer til en bred målgruppe. Vi er Danmarks største privatejede køkkenfabrik med ca. 170 ansatte, en omsætning på 270 mio. DKK og mere end 50 butikker i Danmark og Norge. Hovedparten af butikkerne ejes af selvstændige Køkkenforhandlere. En grundsten i DESIGNA's fundament er kvalitet i hele værdikæden, butikker, medarbejdere, produkter, produktion, logistik, distribution og montering. Vi er kendt for korte leveringstider og stor leveringssikkerhed. DESIGNA kan levere både samlede og usamlede skabe på stort set hele sortimentet. Det giver maksimal fleksibilitet for kunderne. Læs mere på www.designa.dk.

Se flere ledige stillinger

Gå til oversigten her

Opret din profil i vores CV-database

Upload CV

Besøg også - GML-HR