Davidsen – Afdelingsleder til håndværkerafdeling

Vil du med på Davidsen holdet?

 

Vi søger en erfaren og branchekendt leder, der har evnen og modet til at gå forrest og udvikle deres håndværkerbutik i Høruphav på Als. 

Om Jobbet

Som afdelingsleder er det din primære opgave at sikre løbende udvikling af håndværkerbutikken.

 

Dit fokus vil derfor naturligt være på udvikling, motivation og coaching af dine medarbejdere - så I sammen kan udvikle afdelingens salgstal og fortsat levere den gode kundeservice, som Davidsen er kendt for.

Du får ansvaret for et team på 3-4 engagerede medarbejdere, som hver eneste dag stiller krav til sig selv og hinanden i deres løbende arbejde med at udvikle forretningen.


Hvem er du?

Du er en inspirerende leder, som brænder for at skabe salgsresultater - og som i udpræget grad har evnen til at skabe disse gennem og sammen med dit team. Du trives i rollen som hands-on leder, som går forrest og tager fat, når der er praktiske opgaver, der skal løses - samtidig med at du har overblikket over afdelingens daglige drift og sikrer den gode struktur og ledelse af afdelingen. I kraft af dit vindende væsen er du en dygtig relationsskaber, som mestrer at skabe de gode kunderelationer.

 

For at lykkes godt i jobbet er det afgørende, at du har evnen og viljen til hele tiden at udvikle og inspirere dine medarbejdere - ligesom dit salgsfokus og din evne og vilje at skabe resultater er stærk. Du er struktureret i din tilgang til salgsarbejdet og ved, at opfølgning og systematik er afgørende for at skabe resultater.

 

Du er en dygtig kommunikator, og det falder dig derfor naturligt at sikre et godt og velfungerende kommunikations-niveau i din afdeling. Sidste men ikke mindst, så kan du naturligvis se, hvor der er potentiale i din afdeling - og du har evnen til at udvikle det.

Hvad tilbyder de?

Davidsen tilbyder en rigtig spændende stilling i en velfungerende håndværkerbutik med et engageret team. Fagligheden er høj, og sparring og udvikling af medarbejderne er en vigtig del af hverdagen. Som en del af teamet hos Davidsen vil du opleve en stærk virksomhedskultur præget af fællesskab, sunde værdier, gode kollegaer samt altid nærværende og faglig sparring.

 

Din løn afstemmes efter dine kvalifikationer.


Ansøgning

Hvis du kan se dig selv i ovennævnte stilling og har lyst til at blive en del af Davidsen holdet, så glæder vi os til at høre fra dig. Davidsen samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte konsulent hos GML-HR Martin Eriksen på telefon 3133 8229 for af høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på "Søg stillingen" knappen.

Davidsen er en 100% familieejet handelsvirksomhed inden for trælast og byggemarked. Selskabet har i dag 13 afdelinger i Sønderjylland, Trekantsområdet, Aarhus, Odense og på Sjælland. Davidsen har i 75 år været en troværdig og seriøs samarbejdspartner for professionelle og storleverandør til private kunder. Davidsen omsætter årligt for 1,85 mia. kr. og har ca. 700 medarbejdere. 

Se flere ledige stillinger

Gå til oversigten her

Opret din profil i vores CV-database

Upload CV

Besøg også - GML-HR