Babysam – Ambitiøs butikschef

Vil du være en del af et veletableret koncept som lige nu er i rivende udvikling? 
Kan du skabe resultater i en branche hvor det går rigtig stærkt, og god kundeservice er omdrejningspunktet? 
 
Vi vil være de bedste i vores branche og med de ambitioner, så stiller vi også store krav til de resultater vi skal nå sammen. 
Sammen, skaber vi værdi for vores kunder og sammen når vi vores mål. 
Vi leder efter en butikschef med ambitioner, som kan fortsætte den gode udvikling i BabySam i en af vores største butikker i Storkøbenhavn.  
Du brænder for at gøre en forskel for alle dine kunder hver eneste dag og du evner at skabe lokal forankring. Vi leder efter dig, der kan lide at være den der går forrest og viser vejen for dit team af dygtige medarbejdere. Som Butikschef i BabySam er du en stor del af den faste bemanding i butikken og du vil bruge det meste af din tid på gulvet med kollegaer og kunder. 
 
Du er kendetegnet ved: 
 
 • En stor selvstændighed, gå-på-mod og er ikke bange for at tage fat. 
 • Du fokuserer naturligt på det gode købmandskab og den gode kundeservice. 
 • Din erfaring kommer fra en lignende stilling hvor du har været en god butikschef, afdelingschef eller teamleder. Du er en motivator, som får tingene til at ske. 
 • Du trives som leder i en konceptdrevet butik, med en dynamisk markedsføringsstrategi. 
 • Du elsker selv at være på gulvet og vil gerne være tæt på forretningen og på kunderne. 
 
Vi tilbyder dig: 
 
 • Et ansvarsfuldt, selvstændigt job i en succesrig og veldrevet kædebutik. 
 • At blive leder for et godt og stabilt team. 
 • Stor indflydelse på hverdagen i butikken. 
 • Et godt koncept, som hjælper dig med at fortsætte udviklingen af din butik. 
 • Personlige udviklingsmuligheder, både som leder og som menneske. 
 • Sparring og støtte fra kædens Retail Manager samt Hovedkontor. 
  
Kan du se dig selv som BUTIKSCHEF i BabySam så send dit CV med det samme. 
 
Vi glæder os til at høre fra dig (måske allerede i dag:-))

Ansøgning

BabySam samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Associeret Partner hos GML-HR Rikke Kejser på telefon 5118 2359 for af høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på "Søg stillingen" knappen.

BabySam A/S er Nordens førende aktør inden for babyudstyr. Kæden, som driver 32 butikker i hele landet, har været igennem en markant turn-around. De seneste tre år har BabySam formået at øge såvel omsætning som indtjening markant. Udviklingen er skabt igennem et dedikeret fokus på kundeoplevelsen og ved at udvikle rammerne for det fysiske koncept. BabySam var blandt de første med et City koncept -- et koncept der var 25% af den normale størrelse og med 10% af det normale sortiment. Butikken på Østerbro har siden starten været en succes og er blevet efterfulgt af tre nye eller 
ombyggede City koncepter. Til september åbner BabySam en ny flot butik i Sønderborg, ligesom kæden også investerer i E-commerce som en del af den lagte omnichannel strategi. Kæden beskæftiger ca. 400 medarbejdere og ejer udover BabySam A/S også Odder Barnevognsfabrik og en ikke ubetydelig B2B forretning målrettet dagplejere og vuggestuer. BabySam A/S er ejet af kapitalfondene Polaris Equity Partner, AAC Capital Partners og tidligere ejere af kæden. Læs mere på www.babysam.dk.  

Se flere ledige stillinger

Gå til oversigten her

Opret din profil i vores CV-database

Upload CV

Besøg også - GML-HR