Arnold Busck – Visionær butikschef til flagship store i Købmagergade i Kbh.

Til Arnold Busck' flagship store på Købmagergade søger vi en erfaren og salgsfokuseret butikschef, der kan stå i spidsen for drift ogudvikling af byens ældste og største boghandel. Huset rummer 1200 m2 oplevelserpå tre etager, og leverer alle ugens dage begavet og professionel service tilet stort antal danske og internationale kunder.


Jobbet

Med særligt fokus på dine stærke kompetencer indenfordetailsalg kombineret med dine evner til at tænke strategisk og visionært, hardu det overordnede ansvar for, at kædens flagship store udvikles og altidafspejler Arnold Buscks værdier og identitet.

 

Solid forretningsforståelse og stort drive er et must for atopnå succes i jobbet. Du går gerne forrest og navigerer sikkert i ledelse afopgaver, der kræver samarbejde på tværs af husets forskellige afdelinger – bådede projekterede og de mere uforudsete. I dit daglige arbejde bakkes du op afkædens interne samarbejdspartnere, herunder to souschefer i butikken, visualmerchandising og hovedkontoret.

 

Du brænder for det gode købmandsskab og har minimum fem årsdokumenteret ledererfaring. Du holder dig skarpt orienteret om retail-trends,forstår hvad kunderne efterspørger og formår at implementere nye metoder i etklassisk univers med en lang og stolt historie. Du trives med et højt tempo ogsikrer dig samtidig, at dine medarbejdere kan følge med, så I sammen levererkøbsoplevelser ud over det sædvanlige.

 

Med reference til regionschefen er det din opgave at driftebutikken i det daglige såvel som at udvikle butikken strategisk og langsigtet.

 

Dine primære opgaver vil være: 

 • Ledelse af butik med ca. 35 medarbejdere, herunder to souschefer og en eventkoordinator.
 • Skabe trivsel og motivation blandt medarbejderne. 
 • Sikre udvikling af butikkens unikke profil og markante markedsposition.
 • Planlægge og eksekvere relevante trafikskabende initiativer ift. butikkens store potentiale.
 • Kvalitetssikring af Arnold Buscks høje serviceniveau.
 • Budgetansvar og rapportering.

 

Personen

Du har en baggrund i detail, og det er vigtigt, at du:

 • Har overblik og gennemslagskraft. 
 • Er udadvendt, ambitiøs samt salgs- og resultatorienteret. 
 • Har en struktureret og analytisk tilgang til opgaverne.
 • Er indstillet på at træne og udvikle medarbejderne sammen med dem på gulvet.
 • Er en empatisk og imødekommende leder, der kommunikerer ubesværet på alle niveauer.
 • Har indgående erfaring med salgstræning og -ledelse.
 • Har minimum 5 års ledererfaring.
 • Behersker IT samt taler og læser dansk og engelsk.

Dine muligheder

Arnold Busck tilbyder en spændende og udfordrende stilling,hvor du kommer til at spille en fremtrædende rolle i Danmarks største og ældstekapitalkæde af boghandlere med en professionel og ambitiøs, men samtidiguformel og social atmosfære.


Ansøgning

Arnold Busck samarbejder med GML-HR om denne rekruttering.Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Jens Münter på telefon31602327 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandlesfortroligt. Søg stillingen ved at klikke på "Søg stillingen" knappen.

 

Vores klient, Arnold Busck A/S er Danmarks størsteog ældste kapitalkæde af boghandlere. Arnold Busck A/S åbnede sin førsteboghandel i 1896 i Pilestræde og flyttede få år efter til Købmagergade iKøbenhavn. Siden da er det blevet til i alt 29 Arnold Busck butikker fordelt påhovedstrøg og i butikscentre overalt i landet, Arnold Busck Lab på Nørrebrosamt web-butikken arnoldbusck.dk. Arnold Busck A/S havde en samlet omsætning på346 mio. kr. i regnskabsåret 2016/2017, et nettoresultat 17 mio. kr., enegenkapital ultimo regnskabsåret på 44 mio. kr. samt et gennemsnitligt antalfuldtidsansatte i samme periode på 224 personer.

Se flere ledige stillinger

Gå til oversigten her

Opret din profil i vores CV-database

Upload CV

Besøg også - GML-HR