7-Eleven – Franchisetager København

Drives du af at skabe resultater - hvorfor så ikke selv høste frugten? Bliv selvstændig købmand, med et prisvindende koncept i ryggen

Et fedt koncept og et stærkt bagland er blandt andet det købmændene fremhæver, når man spørger dem, hvorfor de har valgt at være selvstændig hos 7-Eleven.

Som selvstændig købmand hos 7-Eleven driver du din egen forretning og er du ambitiøs og dygtig, så kan du se frem til en god indtjening og masser af muligheder for at præge din egen hverdag.

Du bliver du en del af et gennemprøvet franchisekoncept med et bagland som tager sig af indkøbsaftaler, sortiment, administration og markedsføring så du hovedsageligt kan bruge din tid på at drive butik og være leder for dine medarbejdere.  

7-Eleven Danmark vandt i 2019 titlen som Verdens bedste convenience-koncept, en titel man er stolte over, og som beviser at man er lykkedes med at transformere 7-Eleven fra traditionel til moderne convenience. 

 

Du…
-     har erfaring fra detailhandlen, en servicestation eller restaurationsbranchen, og drives af at skabe resultater, glade medarbejdere og tilfredse kunder som kommer igen og igen, fordi dit personale yder en kundeservice der er værd at komme igen for.

-    er en erfaren leder, og har erfaring i at lede, udvikle og motivere større teams. Du elsker at være på gulvet med dine medarbejdere, og er villig til at yde en stor personlig indsats.

-    har en høj forretningsmoral og sætter en ære i at levere høje butiksstandarder, som lever op til konceptet.

-    Ønsker en hverdag med mere frihed og indflydelse, og ikke mindst muligheden for selv at høste frugten af de resultater du og dit team skaber.

-    beskriver dig selv som købmand, og er klar til at investere 300.000 kr. og blive selvstændig købmand med det ansvar der følger med.


7-Eleven ånden
“Vi har et helt specielt fællesskab i 7-Eleven. Et fællesskab, der – mere end i andre virksomheder – er præget af vinderkultur og forståelse for succes”.

Alle franchisetagere i 7-Eleven er kollegaer og konkurrenter på samme tid. Det giver en god, sund virksomhedskultur. Alle er med på samme 7-Eleven team, der hver dag, i samarbejde med servicekontoret, udvikler 7-Eleven konceptet og mødes hver 3. måned til sparring, status, strategi, nyheder og arrangementer. 

 

Tryk her og hør Janne fortælle om at være Franchisetager hos 7-Eleven

 

Skal du med på holdet af passionerede købmænd?
Vi søger lige nu franchisetagere til 7-Eleven i København, som ønsker at drive deres egen forretning. 

Du er velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Mie Reenberg fra GML-HR på telefon 4113 6000 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Ansøg ved at klikke på knappen til højre.   

Opstart efter aftale.  

Vores kunde, REITAN CONVENIENCE DENMARK A/S, der driver 7-Eleven i Danmark., er en del af norske REITAN, som også driver bl.a. Rema 1000. Med 175 7-Eleven butikker i Danmark har RCD manifesteret 7-Elevens førerposition i conveniencesektoren, og med mere end 50.000 butikker i 116 lande er 7-Eleven verdens største convenience- og franchisekæde. Læs mere på www.7-eleven.dk,eller www.reitan.no.  

Se flere ledige stillinger

Gå til oversigten her

Opret din profil i vores CV-database

Upload CV

Besøg også - GML-HR