Er tiden inde til nye udfordringer? Kickstart din karriere her på siden!

Lad jobbet finde dig!

Vores kandidatbank er en vigtig kilde for os, når vi søger kandidater til ledige stillinger i detailvirksomheder. Vi har hjulpet flere hundrede kandidater videre til drømmejobbet som butikschef eller franchisetager.

Vi samarbejder med kædekoncepter inden for bl.a. dagligvarer, convenience, bolig & interiør, sport & fritid, sko & fashion, babyudstyr, byggemarked & trælast, smykker & accessories m.fl. Vi besætter 5-10 stillinger som butikschef eller franchisetager hver måned.

Vores konsulenter arbejder løbende på forskellige spændende stillinger hos vores kunder. Vi vil gerne i dialog med kandidater, som er klar til nye karrieremuligheder. Overvejer du netop nu din fremtidige karriere, vil vi gerne have dit cv i vores database.

Opret dit cv i vores database, hvis du er klar til det næste skridt i din karriere. Fortæl os om din erhvervserfaring og fremtidige jobønsker. Du skal blot besvare et par spørgsmål, hvorefter du kan uploade dit CV. Det tager kun et par minutter.

Vi gennemgår dit cv, bekræfter din oprettelse via e-mail og tilføjer dine data til vores database. Vores searchkonsulenter kontakter dig, hvis vi har brug for yderligere information, eller når en relevant jobmulighed byder sig.

Vi anbefaler, at du vedhæfter en kort beskrivelse af dine præferencer med hensyn til stillingsniveau, branche, geografisk placering osv. Det er endvidere en god idé løbende at holde dit CV opdateret.

De oplysninger, du deler med os, vil blive holdt fuldt fortrolige. Vores database er godkendt af myndighederne, hvilket betyder, at alle personlige data er beskyttet, og vores procedurer omkring registrering af personlige oplysninger er godkendt af Datatilsynet.

Opret din profil i vores CV-database!

Upload dit CV

Tips til jobsøgning

Det gode CV

Dit CV vil typisk være det første vi læser, når vi modtager din ansøgning. Det gælder om at være kortfattet, skarp og fokuseret. Overvej hvad der er relevant i forhold til den konkrete stilling og tilpas dit CV i forhold til dette. Det viser, at du har tænkt over, hvordan du passer ind i stillingen. Vi anbefaler derfor, at du hver gang målretter dit CV til det specifikke job, du søger.

Det typiske CV er struktureret omvendt kronologisk, så du opremser dine seneste erhvervserfaringer og uddannelser først. Hvis du vil se et eksempel på et CV, har vi lavet en CV-skabelon til dig. Så har du noget at læne dig op ad.

Vi har udarbejdet en CV-skabelon som du kan lade dig inspirere af. Se den her. CV eksempel

Sådan forbereder du dig til samtalen

Hvis du bliver kaldt til samtale, så er det fordi, vi synes, du har en interessant profil. At du på papiret er velegnet til at varetage stillingen. Du kan være nok så veltalende, men hvis du kommer uforberedt og ikke har tænkt over, hvordan du passer til jobbet, så er sandsynligheden for, at du får tilbudt jobbet ret lille.

Derfor er det vigtigt, at du forbereder dig grundigt inden samtalen. Det handler både om at samle viden om virksomheden og stillingen samt forberede spørgsmål, som du skal have svar på inden du beslutter dig.

For at danne dig et overblik over det potentiale, som endnu ikke er indfriet i butikken og/eller kæden, bør du som minimum have besøgt aktuelle og relevante butikker nogle gange. Du kan også besøge udvalgte konkurrenter for at opleve forskelle i f.eks. sortiment, markedsføring, serviceniveau mm. Hvis du har netværk som er eller har været ansat i kæden, så forhør dig hos dem. De kan give dig værdifulde informationer om kulturen og måske endda nærmeste leder – informationer du normalt ikke kan få via hjemmesiden, som du naturligvis også bør besøge.

Formålet er samlet set, at du bliver skarp på, hvorfor netop den kæde, du søger hos, er interessant. Men du får også syn for, hvordan du kan gøre en forskel som den nye butikschef. Dine observationer vil givetvis rejse en række spørgsmål, som du endelig skal sørge for at få stillet til samtalen. Det er med til at understrege at du er både velforberedt og motiveret.

Spørgsmål til din kommende chef

” It takes two to tango”. Husk, det er en samtale, ikke et forhør. Derfor er det ikke kun din potentielt kommende chef, der skal stille spørgsmålene. Din trivsel og succes vil være afhængige af mange forhold, men et af de vigtigste vil være samarbejdet med din chef. Du kan vælge at stille nogle af nedenstående spørgsmål eller bruge dem som inspiration til at formulere dine egne:

– Hvilken type leder er du?

– Hvilke tanker har du gjort dig mht. min introduktion til såvel stilling som virksomheden?

– Hvad vil jeg blive målt på de første tre måneder?

– Hvad er afgørende for, at jeg får succes i mit job?

– Hvordan vil mine karrieremuligheder være på sigt?

 


Retail Jobbank - Branchens bedste rekrutteringskoncept til butikschefer og personale

Intet er mere afgørende for en butiks succes end BUTIKSCHEFEN!

Læs mere

GDPR

GMLHR-Retail har styr på persondata. Vi lever op til EU's persondataforordning og har modtaget en ISAE 3000 erklæring herpå.

Læs mere

85 års erfaring

Vores konsulenter har tilsammen mere end 85 års erfaring fra lederstillinger i dansk detailhandel. De kender hverdagen og mekanismerne der sikrer succes. Den erfaring bruges aktivt, når vi skal udvælge de bedste kandidater og udvikle effektiv træning!

Mød konsulenterne
Besøg også - GML-HR